X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Di Maria

Di Maria je odigral glavno vlogo na tekmi proti Atletico Madridu, potem ko je dosegel med drugim tudi zmagoviti zadetek. Argentinec je govoril o derbiju tik po koncu tekme: “Vedeli smo, da če bomo izgubili, da se bodo izenačili z nami na lestvici in zato smo opravili naše stvari tako kot smo jih lahko, da smo napravili razliko za mirnejše nadaljevanje. Zmaga na takšni tekmi je samo dodatna motivacija za torkovo tekmo.”

Krilo Real Madrida spregovoril o pomenu te zmage: “V La Ligi ni popuščanja. Naredili smo naredili prav in na način, ki smo si ga želeli. Trener je postavil na igrišče ekipo, za katero je mislil, da je zmožna doseči dober rezultat. Zmaga na takšni tekmi je samo dodatna motivacija in nam bo pomagala, da bomo v torek še boljši.” Pojasnil je tudi praznovanje ob doseženem zadetku: “Upal sem, da bom zadel ter da bi ta zadetek posvetil svoji hčerki in ženi in uspelo mi je to storiti.”