X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Morata

Morata je enako kot Nacho odigral vseh 90 minut proti Atletico na stadionu Vicente Calderón. Igralec je videl tekmo v tem smislu: “Mi smo zelo zadovoljni. Potrebno je bilo zmagati derbi, da bi ohranila drugo mesto na lestvici in to nam je uspelo. Osebno sem zelo vesel, ker sem tukaj zmagal svojo prvo tekmo. To je derbi in če nisi motiviran za igranje na takšni tekmi, potem enostavno nisi igralec.” Poleg tega je govoril tudi o pomembnosti torkove tekme: “Proti Borussii mora biti združena ekipa in navijači morajo priti na tekmo ter pri navijanju dati vse od sebe. Moramo dati vse od sebe na igrišču, saj vemo kakšno tekmo moramo igrati, kar ne bo težko, ampak bomo poskušali. Upam, da nas bodo pri tem vsi vzpodbujali in da nam bo šlo vse na roko.”

Na vprašanje o začetni enajsterici belega baleta na Vicente Calderónu zaradi igralcev, ki so manjkali, je Morata dejal: “Nacho in sam, ki običajno ne igrava, veva, da vsakič, ko greš na igrišče, moraš dati vse od sebe. Ni bilo težko priti v način kako ekipa igra.”