X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Nacho

Nacho je na stadionu Vicente Calderon začel v prvi postavi Real Madrida in odigral polnih 90 minut. Branilec je bil zadovoljen s tremi točkami in je po tekmi pojasnil, kako se je ekipa počutila: “Na Calderon smo prišli zmagati. To je bila pomembna tekma, saj smo vedeli, da če bomo izgubili, da nas bodo na lestvici dohiteli in tako smo odigrali dobro tekmo. Pomembno je bilo, da ostanemo na drugem mestu in smo bili osredotočeni le na to tekmo. Sedaj se moramo odpočiti in razmisliti o Dortmundu. Real Madrid je najboljša ekipa na svetu in to moramo napraviti preobrat.”

Real Madrid je prišel do zaslužene zmage proti Atleticu v mestnem derbiju, ki ga je Mourinho odigral z igralci, ki sicer manj igrajo. “Vsi v ekipi smo pripravljeni igrati tekme in to smo tudi dokazali,” je dejal Nacho, ki je pojasnil, kako se je počutil kot levi bočni branilec: “Počasi se počutim že prav udobno na tem igralnem položaju, saj igram in treniram na tem mestu pod vodstvom Mourinha in mi gre dobro.”

Po osvojitvi treh novih točk v La Ligi, beli sedaj vso svojo pozornost usmerjajo v priprave na povratno tekmo Lige prvakov proti Borussii. “Ekipa je samozavestna in upamo, da nam bo uspelo priti v finale,” je dejal branilec, ki pričakuje fantastično vzdušje na Santiago Bernabeu: “Vsa podpora, ki jo bomo prejeli od ljudi, bo nam pomagala.”