X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ramos


Sergio Ramos se je pojavil v konferenčni sobi dan pred polfinalno tekmo Lige Prvakov z Borussio Dortmund. Drugi kapetan ekipe je dejal: “Pomemben je nogomet in to, da naše govoričenje prenesemo na igrišče. Igranje doma je bonus saj bodo naši navijači z nami od prve minute. Nič od tega nam ne pomaga če ne gremo v tekmo s pravim mišljenjem. Vemo kaj nam je storiti, ker smo to že naredili v podobnih preteklih tekmah. Želimo si tekme in samozavestni smo ter verjamemo, da lahko obrnemo izid s prve tekme”.

Obrambni igralec Real Madrida in Španske reprezentance je poudaril pomembnost podpore navijačev: “Pričakujemo podporo in prepričanje, ki nam ga je publika vedno izkazala. Ob taki tekmi tega pričakujemo še več, saj gre za najpomembnejši trenutek sezone, kjer igramo za eno izmed mest v finalu. Moramo pokazati, da to lahko storimo in upati, da se bodo navijači poistovetili z ekipnim značajem. Karkoli se zgodi, moramo dati od sebe sto odstotkov”.

Branilec Sergio Ramos se zaveda, da bo težko priti do tako želenega izida 3:0. “Borussia nikakor ne sme zadeti v Madridu. Najpomembneje je, da se v obrambi ne bomo posvečali le Lewandowskemu. Borussia ima še veliko nevarnih igralcev. Mario Götze in Lewandowski sta pravi dinamit v napadu,” je pojasnil 27-letni španski reprezentant.

Ne moremo vedeti, ali bomo imeli še kdaj priložnost zaigrati v finalu Lige prvakov. To je nekaj največjega za vsakega igralca. Osem let že igra za Real, pa še nikoli ni imel priložnosti zaigrati v finalu najbolj elitnega klubskega tekmovanja. Večjega motiva za nas ni. V torek lahko na novo spišemo zgodovino, če nam uspe veliki preobrat. Prav nič nam ne pomaga, da smo kraljevi klub, kjer igrajo zelo dragi igralci. Treba je vse to dokazati na zelenici,” je še dodal Ramos.

Branilec Reala Sergio Ramos želi tekmo pred domačimi navijači izkoristiti za maščevanje nemškemu prvoligašu. ”Želimo si maščevanja. Na prvo tekmo nas vežejo negativni spomini, zato si v torek želimo zaigrati dobro. Prepričani smo, da nas bodo navijači podpirali od prve minute. Vemo, kaj moramo narediti in kaj se je zgodilo v Dortmundu. Težko je, vendar če želimo v finale, moramo premagati najboljše ekipe. Verjeti moramo, da nam lahko uspe.”