X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Zadnji trening pred torkovo tekmo


Ekipa je opravila zadnji trening pred jutrišnjo tekmo z Borussii Dortmund. Cristiano Ronaldo in Pepe sta se ponovno pridružila ekipi. Prvi je treniral z igralci, ki so trenirali z večjo intenzivnostjo medtem, ko je Portugalski branilec treniral z ostalimi devetimi igralci, ki so začeli na sobotnem derbiju. Arbeloa in Marcelo sta trenirala posebej znotraj vadbenega središča.

Jose Mourinho je končal priprave na tekmo, kjer bo Real Madrid poskušal storiti preobrat proti Borussii Dortmund. Portugalski strateg je igralce razvrstil v dve skupini. V prvi so bili poleg pomočnika Rui Farie še igralci, ki so začeli tekmo na Vicente Calderonu (z izjemo Diega Lopeza). Pepe, Essien, Khedira, Albiol, Carvalho, Benzema, Nacho, Di Maria, Morata in Kaka so imeli regeneracijo.


V drugi skupini so bili ostali igralci, ki so trenirali z večjo intenzivnostjo. Poleg njih je bil tudi Cristiano Ronaldo, ki se vrača po manjši poškodbi in pa vratarji Casillas, Adan, Diego Lopez in Jesus. Arbeloa in Marcelo nista trenirala z ekipo zaradi poškodb.