X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo je bil spet ena od gonilnih sil Real Madrida v napadu proti Borussii iz Dortmunda. Portugalski igralec je tekmi: “Pozno smo dosegli zadetek. Bilo je pet minut dodatka, vendar pa nismo mogli spreobrniti rezultata. Mislim, da je v tem obračunu bila odločilna prva tekma, saj so štirje zadetki veliko v Ligi prvakov, toda ekipa je bila osredotočena in se poskušala uvrstiti v finale. Dosegeli smo dva zadetka, vendar pa bi jih lahko dosegli tudi štiri ali pet, potem ko sta imela Higuain, Ozil in nato še sam priložnost v prvem polčasu. Dokazali smo, da smo boljši od Borussie. Razočarani smo, ker smo menili, da se lahko uvrstimo v finale.”

Napadalec belega baleta je cenil podporo, ki jo je imela ekipa: “Ekipa se je trdo borili in navijači so bili neverjetni. To me je še dodatno vzpodbudilo in poskusili smo vse kar smo lahko. Hvaležni smo jim za vse to kar so naredili. Žal nam je, da nismo mogli dati navijačem razloga za veselje, ki si ga zaslužijo. Borili smo se do konca in prepričan sem, da nam bo naslednje leto uspelo.”

Cristiano je bil povprašan tudi o prihajajočem finalu pokala: “Copa del Rey je drugačno tekmovanje. To bo drugačna tekma in če gremo vsi na igrišče z isto željo, sem prepričan, da bomo zmagali.”

Dotaknil pa se je tudi svoje prihodnosti: “Imam še dveletno pogodbo in nova me ne skrbi. Želim si še naprej zmagovati, kjerkoli že. Mourinho? Ne želim govoriti o njem, skrbi me ekipa in jaz sam. Ne skrbi me trener.”