X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Diego López

Diego López, ki je v 62. minuti s fantastično obrambo preprečil zadetek Gündogana, je posebej izpostavil velika prizadevanja ekipe, da bi napravila preobrat: “Morali smo razmisliti in mislim, da smo naredili tisto, kar smo morali storiti. Manjkalo nam je nekaj malega sreče in vsi smo dali vse od sebe. Vedeli smo, da bo težko in smo opravili dobro delo in si vzeli čas za dosego cilja. V prvem polčasu smo zapravili številne priložnosti , vendar pa smo ohranili prepričanje v sebi in nato v drugem polčasu dali vse od sebe, da bi nam uspelo vse do samega konca. Na koncu nam je zmanjkalo časa za uvrstitev v finale.”

Vratar belega baleta je imel tudi besede pohvale za odlično podporo, ki so jo prejeli s tribun: “Zelo smo ponosni na navijače in občutek pripadnosti v tem klubu. Sam nimam nič drugega kot zahvalo navijačem na stadionu Santiago Bernabéu stadionu od trenutka, ko sem prišel sem. Trudim se ohrani raven, ki si jo ta klub zasluži in nimam nič več za povedati.”

Na vprašanje o njegovem odnosu z Mourinhom, je doma vzgojeni igralec Real Madrida pokazal svojo hvaležnost: “On mi je dal kontinuiteto in on je tisti, ki je imel največ zaupanja vame v vsej moji karieri. Zahvaljujem se mu za veliko stvari. Imamo veliko konkurence na golu in to je najboljše za klub.”

Na koncu je govoril o finalu Copa del Rey proti Atléticu: “Vsi smo razočarani. To je slaba novica za vsakogar, vendar pa imamo pred seboj še finale pokala in gremo ga zmagati. To je finale in naslov, ki je zelo pomemben za ta klub. Bomo se borili kot smo se proti Borussii, da osvojimo naslov 17. maja na tem stadionu.”