X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Hvala Realovi navijači

photobucket.com

Navijači Real Madrida so bili izjemni med spopadom Lige prvakov proti Borussii Dortmund in so še enkrat pokazali, da je pri vsem skupaj zelo pomembna podpora navijačev. To so potrdili tudi igralci že pred tekmo ter nato tudi po povratni polfinalni tekmi Lige prvakov in izpadu iz samega tekmovanja. Več kot 200 navijačev je prišlo bodriti svojo ekipo pred hotel, kjer so beli preživeli noč pred tekmo, na tisoče pa je pozdravilo ekipo ob prihodu na Santiago Bernabeu pred tekmo in več kot 80000 duš je kazalo svojo podporo ekipi skozi celotno tekmo. “Bilo je neverjetno in bil sem ganjen,” je dejal Cristiano Ronaldo, ki je govoril v imenu celotne ekipe. Hvala Realovi navijači!

photobucket.com

Z mnogo pridevnikov je mogoče opisati podporo, ki so jo navijači Real Madrida pokazali od trenutka, ko so imeli igralci belega baleta črn večer prejšnjo sredo na stadionu Signal Iduna Park. Socialna omrežja ekipe so prejela veliko vzpodbujajočih sporočil, o tem kako navijači stojijo za ekipo pri njihovem prizadevanju na preobrat. Igralci so celo posneli video, ki ni puščal prostora za dvom, saj so v njem zagotovili, da bodo dali vse od sebe, da se bo to tudi uresničilo.

photobucket.com

Dan pred spopadom je bil spektakularen. Več kot 200 ljudi se je zbralo pred predsedniškim vhodom na stadionu Santiago Bernabeu, da bi videli odhod svoje ekipe v hotel in igralci so jim vrnili s tem, da so jim delili drese. Še bolj impresiven je bil prihod moštva na stadionu dobro uro pred tekmo. Na tisoče navijačev Real Madrida je zapolnilo ulico “Concha Espina Avenue”, da bi pozdravili svoje igralce. In ekipa in njeni navijači so bili popolnoma združeni tudi skozi tekmo, vse za popoln preobrat. V 90. minutah neverjetne igre na Santiago Bernabeu, je bil kultni stadion Real Madrida zavist Evrope in epicenter evropskega nogometa.

photobucket.com

Zaradi tega ni čudno, da so imeli igralci Real Madrida po tekmi, ko so spregovorili z novinarji, samo besede pohval za svoje navijače. Cristiano Ronaldo je bil eden izmed najbolj odločnih: “Navijači so bili neverjetni, zelo močno so nas vzpodbujali. Sam sem bil ob tem ganjen in smo jim hvaležni za to, kar so naredili. Žal nam je, da nismo mogli dati navijačem razloga za veselje, ki si ga zaslužijo.” Sergio Ramos, kapetan in eden najboljših igralcev večera pri Realu, je imel podobne občutke: “Bernabeu nam je bil predan. Če je kaj kar je potrebno izpostaviti, potem je to naklonjenost navijačev. Navijači Real Madrida so ponosni, da vidijo svojo ekipo,” je dejal čustveno.

photobucket.com

Xabi Alonso, Diego Lopez, Mourinho in Butragueño so potrdili besede drugega kapetana. “Moramo se zahvaliti navijačem. Čutili smo, da so tudi navijači verjeli. Vse od prihoda na stadion smo videli izjemno podporo. Dali so nam vedeti, da je vse mogoče,” je dejal vezist Xabi Alonso. Vratar Diego Lopez je povzel občutke iz slačilnice v enem stavku: “Zelo smo ponosni na navijače in občutek pripadnosti v ta klub.” Trener Real Madrida ja opozoril na vero, ki so jo imeli navijači: “Navijači so verjeli v nas vse do konca tekme. Bili so fantastični in so nam zelo pomagali.” Direktor za institucionalne odnose pri Realu in nekdanja zvezda belega baleta, ki je sam sodeloval pri nekaterih največjih podvigih Reala na evropski ravni na Santiago Bernabeu, je poudaril čarobnost, ki je vedno prisotna na Realovem stadionu: “Cenimo vso podporo, ki smo jo prejeli od naših navijačev. Čudovito so se odzvali in so izpolnili vsa pričakovanja tako velikega dogodka.” Še enkrat hvala Realovi navijači!

photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com