X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Kaka

Napadalni vezist je bil eden izmed igralcev, ki so tlakovali zmago Real Madrida proti Valladolidu. Kaka je bil zadovoljen s tekmo: “To je bila težka tekma po izločilni tekmi Lige prvakov. Mislili smo, da je mogoče se uvrstiti v finale, vendar pa nam ni uspelo in igranje tri dni kasneje ni lahko, vendar pa smo še enkrat pokazali našo sposobnost preobratov proti odličnemu Valladolidu. Prejeli smo tri gole doma, kar ni normalno in mi ni všeč, vendar pa je celoten obrambni sistem kriv, ampak to so stvari, ki se lahko izboljšajo. Ekipa se je zbudila po prvem zadetku.”

Na vprašanje o tem, kako se je počutil med tekmo, je Kaka odgovoril: “Imel sem nekaj priložnosti, dosegel sem zadetek in sem zadovoljen s svojo osebno predstavo. Sem napadalen vezist in sem vedno strmim k ustvarjanju priložnosti in pomoči napadalcem.”

Brazilski reprezentant je govoril tudi o prihajajoči tekmi La Lige: “Spet igramo doma in proti Malagi. To bo težka tekma in ob enem dobra priložnost, da pokažemo, da delamo dobro, da še naprej osvajamo točke v La Ligi in da se pripravljamo na finale Copa del Rey. Osvojitev tega naslova je sedaj naš velik cilj, poleg tega, da ostanemo pri vrhu lestvice v prvenstvu za naslednjo sezono Lige prvakov.”