X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Nacho

Nacho je igral vseh 90 minut na tekmi proti Valladolidu. Igralec Castille je povedal po koncu tekme: “To zmago dolgujemo našim navijačem, po podpori, ki so jo pokazali v torek. Ekipa je pritisnila po prejetem zadetku in to je bila pomembna zmaga, saj smo morali končati La Ligo s čim več osvojenimi točkami. Valladolid je zadel zelo hitro, vendar pa smo si zaupali in korak za korakom tekmo prevesili na našo stran. To je bila dobra tekma in najbolj pomembna stvar pri tem so tri točke.”

Branilec je pohvalil soigralca Cristiana Ronalda: “On je rojen strelec in najboljši igralec na svetu. V tem trenutku je v dobri formi.” Glede igranja na desnem bočnem branilskem mestu je bil Nacho jasen: “Sam sem na voljo kjer koli bo trener želel.”

Nacho je spregovoril tudi o Valladolidu in o tem kako igrajo v tej sezoni: “So odlična ekipa in imajo za seboj neverjetno sezono. To je bil dober test, saj je bila ekipa sposobna spreobrniti potek po njihovem prvem zadetku.”

Nazadnje je Nacho odgovoril še na vprašanje o povratni polfinalni tekmi Lige prvakov proti Borussii Dortmund in o bližnji prihodnosti svoje ekipe, pri čemer je zagotovil: “Bili smo le zadetek stran od finala, vendar pa vemo, da moramo sedaj naprej. Imamo še eno finale in moramo zmagati.”