X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Pepe

Pepe je spregovoril z novinarji po srečanju proti Valladolidu. Branilec Real Madrida je pojasnil miselnost je pred koncem sezone na preostalih tekmah: “Celotna ekipa se je odzvala za zmago na težki tekmi. To je tisto kar moramo storiti in zmagati preostale tekme. Predstavljamo res ogromno institucijo in moramo spoštovati ljudi, ki pridejo na stadion. Še naprej moramo trdo delati vsak dan.”

Pepe je še enkrat želela poudariti vlogo navijačev po spektakularnem vzdušju, ki so ga ustvarili na Santiago Bernabeu v torek in je imel zato posebno sporočilo za privržence Real Madrida: “Cenimo podporo navijačev na tekmi proti Borussii in ljubezen, ki jo čutimo od njih vsak dan in na vsaki tekmi. Navijači so zelo pomembni za nas. Trudili se bomo v La Ligi. Vemo, da bo težko, vendar pa mi predstavljamo velik klub in gremo igrali v čast tega dresa do konca.”

Branilec je komentiral gola, ki ju je Real prejel v prvem delu tekme: “V prvem polčasu smo prejeli dva gola, tako da nismo začeli dobro, zato smo morali nekoliko bolj pritisniti. Tokrat se je celotna ekipa odzvala za zmago na težki tekmi.” Prav tako se odzval tudi na vprašanja o prihodnosti Mourinha: “Nas ne skrbi. Trener je tisti, ki mora rešiti stvari s klubom. Mi bomo odigrali vsako tekmo po najboljših močeh in v čast belega dresa.”

Pepe je spregovoril tudi o moštvenem kolegu Casillasu: “Iker je zelo pomemben igralec za nas. Pred nami je finale Copa del Rey, kjer želimo osvojiti naslov za naše navijače in mislim, da je sedaj vsak igralec pomemben. Ni nam potrebo gledati navzdol na nikogar, še najmanj na Ikerja, ki je ikona tukaj v Madridu. Moramo ga spoštovati za vse kar je storil. On je igralec, ki nam je dal veliko in mi ne bomo pustili, da bi bil slab fant pri vsem tem. On je pomemben za klub, za nas in za navijače prav tako. Vsi moramo dati svojo ljubezen Ikerju, ker jo potrebuje in ker je ključni igralec v tem klubu. Je simbol Real Madrida za vse igralce, ki še prihajajo.”