X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid z največ preobrati v zgodovini La Lige

Real Madrid je iz tekme 34. kroga La Lige proti Vallodolidu izšel kot zmagovalcev (4-3) na Santiago Bernabéu, potem ko so gostje prvi povedli. Ekipa Joseja Mourinha je pokazala vso svojo iznajdljivost in sposobnost preobrata, saj so pripravili že 200. preobrat Real Madrida v zgodovini tekmovanja. S tem je Real Madrid klub, ki mu je uspel napraviti največ preobratov v zgodovini La Lige in tudi v tej sezoni španskega prvenstva.

Beli so igrali v prav vseh dosedanjih 82. sezonah (ena od treh ekip v Španiji) španske prve lige in so klub, ki mu je uspelo največkrat v zgodovini La Lige napraviti preobrate na tekmah, kjer so njihovi nasprotniki prvi povedli. 200 preobratov jih postavlja daleč pred Barcelono, ki ji je uspelo napraviti 161 preobratov, Athletic Bilbao z 139. preobrati, Atlético Madrid z 130. preobrati in Valencio z 123. preobrati.

EKIPE Z NAJVEČ PREOBRATI V LA LIGI
Ekipa Št. preobratov
Real Madrid 200
Barcelona 161
Athletic Bilbao 139
Atlético Madrid 130
Valencia 123

Ob nedavnem uspehu proti Valladolidu, je Real Madrid v tej sezoni se vrnil po zaostanku največkrat v La Ligi kot v kateri koli drugi sezoni, potem ko so letos napravili že sedem preobratov in tako presegli šest preobratov, ki so jih dosegli v sezonah 1996/97, 2009/10 in 2011/12. To sezono je belemu baletu uspelo zmagati po začetnem zaostanku proti Deportivu (5-1), Valladolidu (2-3), Deportivu (1-2), Mallorci (5-2), Levanteju (5-1) in Atléticu Madridu (1-2).