X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Albiol

Raul Albiol je prvi zadel na tekmi z Malago z glavo po podaji Luke Modrića. Branilec je po tekmi pokazal svoje navdušenje nad zadetkom: “Skrajni čas je bil, da zadanem zadetek v ligi za Real Madrid, še posebej doma. Igral sem, zmagali smo, bila je odlična noč zame. Moramo zmagovati za navijače. Bila je odlična tekma, čeprav je izključitev tekmo nagnila v našo korist. Ekipa je igrala dobro, bila je pomembna zmaga”.

Španski reprezentant je tekmo pokomentiral v tej smeri: “Zelo sem vesel za svoj zadetek, ki je bil namenjen moji ženi in otroku, ki prihaja. Bila je popolna tekma. Zelo dolgo je minilo odkar mi je uspelo zadeti. Tekma je postregla z veliko goli in nekateri so bili zares dobri. Želeli bi si ohraniti nedotaknjeno mrežo, vendar zmagali smo in navijači so uživali. Sedaj moramo razmišljati o finalu pokala”.

Centralni branilec belih je podal svoje mnenje o prihajajoči tekmi na Bernabeu, finalu španskega kraljevega pokala: “Moramo biti skupaj. Cilj je zmaga finala in zmaga preostalih tekem. To dolgujemo veliko ljudem. Vsi moramo vleči v isto smer, kar pomeni, da moramo delati in osvojiti naslov. Igramo doma, ne smemo izgubiti in želimo si osrečiti naše navijače. Da nam to uspe moramo držati skupaj kar je edini način, da klub deluje”.

Branilec je bil vprašan tudi o postavi in odločitvi, da se Pepeja pusti zunaj: “Moramo umiriti vihar in delati skupaj in v miru. Vsi branimo isti grb. Moramo razmišljati, da so vsi igralci pomembni. Postava je odločitev trenerja, pomembno je le, da držimo skupaj in delamo za uspešen zaključek sezone”.

O poškodbi Ozila v drugem polčasu, je pojasnil: “Ne vemo kako resno je. Iz igrišča je odšel v bolečinah in ni veliko dni ostalo do finala. Upam, da se mu uspe pozdraviti. Je naša najpomembnejša tekma, ki nam je ostala. Moramo držati skupaj, ker igramo za pokal na našem stadionu in si želimo sezono končati na najboljši možni način”.