X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Xabi Alonso

Xabi Alonso je spregovoril o pomembnosti ligaških tekem pred finalom pokala: “Pomembno je ohranjati dober občutek zaradi pomembnega tekmovanja, ki prihaja naslednji petek. Na to tekmo smo se pripravljali z enako resnostjo kot vedno in z željo po uspehu. Psihološko smo pripravljeni na finale pokala, tekma bo težka. Imamo jasen cilj, tisto kar lahko osvojimo in nič nas ne more odvrniti od tega. Vsi moramo vleči v isto smer.”

Baskovski igralec je bil vprašan o tem, kaj si misli o Casillasu kot menjavi na zadnjih tekmah: “Veliko let je igral in sedaj mora videti kako vse izgleda s klopi. Je velik profesionalec in ima brezhiben odnos. Vsi imamo isti pogled tako kot ga ima on”. O Pepejevih komentarjih pred tekmo in Ozilovi poškodbo, je Španec dejal: “Ni vredno komentirati sedaj, smo pred pomembnim zaključkom sezone s pokalom pred nami in sedaj se ne smemo motiti s takimi stvarmi. Moramo počakati in videti kaj je z Ozilom”.

Xabi Alonso je prav tako spregovoril o podpori Realovih navijačev v zaključnem delu sezone: “Zadnjič proti Dortmundu, ko smo potrebovali navijače, so bili tam. Prepričan sem, da bodo prav tako na finalni tekmi proti Atleticu. Najboljše sporočilo navijačem je, da zmaguješ in si osredotočen. V tem primeru te zagotovo podpirajo.” Za zaključek je bil vprašan o svoji prihodnosti in če ga bodo imeli navijači privilegij gledati na Santiago Bernabeu tudi naslednje sezono. Odgovoril je s kratkim: “Seveda!”