X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid 6-2 Malaga

Real Madrid nadaljuje z zmagami na Santiago Bernabeu. Beli so dosegli že tisočo domačo zmago. Prvi polčas je bil napet in v prvi polovici tekme smo videli kar šest zadetkov, štiri s strani domačih, dva s strani gostov, prav tako smo bili priča zgrešeni enajstmetrovki in izključitvi gostujočega igralca. Albiol je zadel že v začetku tekme in Santa Cruz je v petnajsti minuti izenačil na 1-1. Kapetan belih Cristiano Ronaldo je pet minut kasneje zapravil enajstmetrovko, vendar se nekaj minut kasneje oddolžil z zadetkom z indirektnega prostega strela, kar je bil njegov že 200. gol za Real Madrid. Ozil je po spektakularnem vtekanju in preigravanju povišal na 3-1, vendar je Malagi po evrogolu Antunesa uspelo znižati na gol zaostanka. Benzema, ob koncu prvega polčasa ter Modric in Di Maria v drugem, so postavili končni izid 6-2. Prav tako je debitiral igralec Real Madrid Castille, Fabinho. 

Real Madrid je igral svojo predzadnjo domačo tekmo v La Ligi proti Malagi in je upal na podaljšanje niza dvainštiridesetih tekem brez poraza pred domačimi navijači na Santiago Bernabeu. Beli v tekmo niso odšli taktični in so proti četrtfinalistu Lige prvakov pokazali svojo moč že v prvih minutah tekme. Rezultat so spremenili že v tretji minuti potem, ko je po podaji Modrica iz kota zadel Raul Albiol z glavo. Stvari so se začele dobro s prvim zadetkom španskega reprezentanta v letošnji sezoni. Prvi gol na tekmi je prišel po kotu, kot tudi prvi zadetek Malage v 15. minuti tekme. Lugano je podaljšal na daljšo vratnico, kjer je bil sam Roque Santa Cruz, ki je brez večjih težav z glavo zadel za izenačenje. Gol je vzpodbudil domače igralce, ki so imeli v naslednjih petih minutah tri dobre priložnosti. Vse je imel kapetan na tej tekmi, Cristiano Ronaldo. Prva, v 17. minuti, se je končala s strelom Portugalca blizu kazenskega prostora. Naslednjo priložnost za strel je preprečil Lugano, ki je v kazenskem prostoru izbil podajo Benzemaja. Tretja in to največja se je zgodila v 20. minuti, ko je Sergio Sanchez storil prekršek za enajstmetrovko nad kapetanom belih. Caballero je minuto kasneje uspel ubraniti Ronaldu strel z bele točke. Ob obrambi se je gostujoči vratar tudi poškodoval in ga je kasneje zamenjal Kameni. Le nekaj minut po enajstmetrovki je bil za Real Madrid dosojen indirektni prosti strel, ki ga je po kombinaciji s Xabi Alonsom izkoristil Cristiano Ronaldo in rezultat povišal na 2-1. To je bil Portugalčev že 200. gol za madridski Real. Beli šov še ni bil končan. Prvi trije zadetki so padli s prekinitve, pri tretjem golu za Real pa je po protinapadu uspešno v 33. minuti zaključil Ozil, ki je odlično preigral Antunesa in žogo poslal v levi kot vratarja Caballera, ki je pet minut kasneje zapustil igrišče. Čeprav se je zdelo skoraj nemogoče, da bi v prvem polčasu videli še dva zadetka se je ravno to zgodilo. Antunes je slabo posredovanje v obrambi opravičil s pravim evro golom v 36. minuti, medtem, ko je Benzema zadel v zadnjih minutah prve polovice tekme po nesebični podaji Ronalda, ki se je znašel ena na ena z vratarjem Kamenijem.

Prvi polčas je bil navdušujoč in navijači so si lahko privoščili odmor pred nadaljevanjem tekme. Videli so šest zadetkov v 45 minutah, izključitev in neizkoriščeno enajstmetrovko. Spektakularno. Peti zadetek za bele je zabil Luka Modrić, ki je po podaji Benzemaja v 63. minuti zadel z roba kazenskega prostora z levico. Strel je bil izjemno natančen in žoga se je od desne vratnice odbila za hrbet Kamerunca. Kasneje je bil v 73. minuti tekme izključen še drugi igralec Malage in sicer Demichelis. Di Maria pa je v devetdeseti minuti postavil končnih 6-2 po podaji Fabinha, ki je debitiral za Real Madrid.

Stadion: Santiago Bernabeu (Madrid)
Sodnik: Gil Manzano
Real Madrid 6-2 Malaga
Albiol 3., Ronaldo 26., Özil 34., Benzema 45., Modrić 63., Di María 90.; Cruz 15., Antunes 36.