X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Arbeloa danes treniral z ekipo

Beli, skupaj z Casemirom iz Real Madird Castilla in Llorentejem iz Real Madrid C, so nadaljevali priprave za jutrišnje srečanje na Cornellá- El Prat.

Real Madrida nadaljuje z pripravami na tekmo 35. Kroga La Lige proti Espayolu, ki bo odigrana jutri na Cornellá- El Prat (22:00h). Na igriščih 1 in 2 v Cuidad Real Madrid, je osem igralcev igrišča, ki je začela goleado proti Málagi imelo lažji trening, medtem ko so ostali, med njimi tudi Arbeloa, trenirali bolj intenzivno. Ramos, Özil in Marcelo še vedno okrevajo. Khedira in Cristiano Ronaldo sta trenirali v prostorih belih.

Real Madrid je zaključil drug trening pred tekmo la Lige, ki bo odigrana jutri proti Espanyolu. José Mourinho je razdelil razpoložljive igralce v dve skupini. V prvi je treniralo osem od desetnih igralcev, ki so začeli tekmo proti Málagi. Xabi Alonso, Modrić, Benzema, Essien, Varane, Albiol, Nacho in Coentrão so imeli lažji trening okrevanje pod taktiko pomočnika trenrja Ruia Farie.

V drugi skupini, veliko bolj številni med katerimi je bil tudi Arbeloa, so trenirali nekoliko bolj intenzivno od ostalih, skupaj z njimi tudi igralec sredine igrišča Castille Casemiro in obrambni igralec Real Madrid C Llorente. Ramos, Özil in Marcelo še vedno okrevajo od poškodb, medtem ko sta Khedira in Cristiano Ronaldo ostala v prostorih belih v Cuidad de Real Madrid.