X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Laso: “Srečujemo se z veliko ekipo”

»Doživeti Clásico na Final Fouru je posebno; imamo veliko željo in samozavest, dali bomo vse od sebe«, trdi Rudy Fernández na uradni tiskovni konferenci.

Pablo Laso in Rudy Fernández sta bila predstavnika Real Madrida na uradni tiskovni konferenci Final Foura 2013. Oba sta se pogovarjala z novinarji v City Hall v Londonu, na skupnem srečanju vseh štirih ekip. Laso pričakuje el Clásico z vero v svoje zmožnosti, a previdno: »Pričakujemo najboljšo Barcelono, srečujemo se z veliko ekipo. Vsi igralci igrajo na mednarodni ravni, imeli so odlične tekme in če hočemo zmagati moramo igrati zelo dobro«. Na drugi strani, Rudy Fernández upa na dvig pokala, že na svojem prvem Final Fouru: »Vse štiri ekipe smo zmožne osvojiti naslov. Upamo, da bomo to bi saj imamo veliko željo in samozavest«.

Pablo Laso, je bil prisoten na Final Fouru kot igralec, a jo ni osvojil upa, da bo to uspe sedaj kot trenerju: »Veliko časa je minilo od tega. Košarka se je v zadnjih letih zelo spremenila, komaj čakam, da se začne tekmovanje. Mi smo takrat izgubili v polfinalu in upamo, da bomo mi danes sposobni zmagati, čeprav se zavedamo, da igramo proti močni ekipi. Tukaj so najboljša moštva v Evropi«.

Rudy je letos prvič na Final Fouru, a so njegovi cilji zelo visoki: »To je za nas zelo velika priložnost. Real Madrid je klub, ki ima veliko evropskih naslovov. Prvič imam možnosti doživeti Final Fouru in moramo jo izkoristiti. Bila je to zelo dolga pot in sedaj se srečujemo z zelo znano ekipo. Delali bomo za na tem, da osvojimo to tako lepo lovoriko. Prihajamo z veliko željo. Doživeti Clásico na Final Fouru je nekaj zelo posebnega«.

Igralec belih je analiziral polfinale proti Barceloni: »Ta konec tedna bo košarka na  mednarodni ravni. Vsemi je všeč igrati Clásico in gledati te tekme. Imamo dodatno motivacijo saj igramo proti veliko rivalu. Poskusili bomo odigrati po naših najboljših močeh, da na koncu odnesemo zmago. Barça ima veliko izkušenj, a na takih tekmah se lahko zgodi vse. Na igrišču bomo dali vse od sebe«.