X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Llull: “Želimo zmagati Barcelono, igrati finale in zmagati”

»Borili se bomo do konca, saj imamo priložnost da naredimo nekaj izjemnega«, pravi Carroll po prvem opravljenem treningu v Londonu.

Beli odštevajo ure do srečanja z Barcelono. Lasovi fantje se zadevajo da imajo pred sabo priložnost, da se zapišejo v zgodovino tako, da osvojijo že deveto Euroligo za Real Madrid. Po opravljenem prvem treningu v O2 Areni, je Sergio Llull komentiral vzdušje v ekipi: »Cilj je bil Final Four in sedaj ko smo tu, smo ambiciozni in nam to ni dovolj. Želimo zmagati Barcelono, biti v finalu in zmagati«. Prav tako je analiziral el Clásico v polfinalu: »Na takih tekmah ni izrazitih favoritov. Bilo bo zelo izenačeno, to bo lepa tekma v kateri bodo odločale malenkosti. Imajo zelo kakovostne igralce, ki so sposobni nadomestiti manjkajoče«.

Real Madrid se predstavlja v London, po skoraj popolnem četrtfinalu: »Odigrali smo tri odlične tekme proti Maccabiju. Polni smo samozavesti, mirnosti in z željo da uživamo«, pravi Carroll, ki upa, da se v Madrid vrnejo z lovoriko: »Že dolgo časa ta klub ni osvojil nobenega evropskega naslova, bilo bi zelo lepo za navijače. Želimo igrati na najvišiji ravni. Imamo priložnost, da naredimo nekaj izjemnega«. O dvoboju z Barcelono, pravi: »Borili se bomo proti veliki ekipi, a moramo igrati veselo, dati vse od seve v vsaki napadalni in obrambi akciji«.

V istem tonu je tudi Carlos Suárez analiziral srečanje proti ‘azulgrani’: »Odločali bodo detajli. V Copi del Rey smo bili mi favoriti, a so nas premagali. Imajo odlične igralce, kar so pokazali skozi celotno sezono. Moramo se dobro braniti, dobro skakati in dati vse od sebe«. Madridsko krilo pričakuje, da bo ekipa osvojila naslov in da bo lahko proslavljala s svojimi navijači: »Želimo dati veliko veselje našim navijačem. Komaj  čakamo in upamo na najboljše«.