X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Rudy Fernández v prvi peterki Eurolige

Madridsko krilo je bil vključen v najboljšo peterko tekmovanja, Mirotič je na seznamu druge peterke; Spanoulis, MVP Eurolige.

City Hall v London je bil prizorišče ceremonije predaje nagrad Eurolige 2012/13. Rudy Fernández je bil nagrajen, ker se je uvrstil v najboljšo peterko tekmovanja. Predstave belega krila, v povprečju 13.6 točk, 3.8 skokov in 16.3 valoracije, so bile ključnega pomena, da je ekipa Pabla Lasa prispela na Final Four. Skupaj z Madridčanom, tvorijo najboljšo ekipo še Diamantidis, Tomic, Krstić in Spanoulis, ki je bil izbrani kot MVP Eurolige (v nedeljo bo izbran MVP Final Foura). Poleg tega, je Bobby Brown bil nagrajen kot najboljši strelec, Stephane Lasme, kot najboljši obrambni igralec in Papanikolau kot najboljši mladinec. Nagrado, ki jo je pred tem dve leti zapored dobil Mirotic, ki je letos prišel v drugo peterko tekmovanja.

Rudy Fernández je del najboljše peterke, ki jo tvori še Diamantidis, Tomic, Krstić in Spanoulis, ki je bil izbran tudi kot MVP Eurolige. Igralec Olympiacosa je lani bil izbran kot MVP final foura, na katerem je njegova ekipa osvojila naslov. Na drugi strani je Rudy Fernández zbiral svoje najboljše predstave v Evropi. Kar štiri krat je bil izbran kot MVP Eurolige v letošnji sezoni. Z povprečjem 13.6 točk, 3.8 skokov in 16.3 statistični indeks, je vedno bil med TOP TEN najboljšimi igralci. Na drugi strani Mirotic, ki je bil izbran kot najboljši mladinec leta 2011 in 2012, se je uvrstil v drugo ekipo tekmovanje in tako postal najmlajši igralec, ki mu je to uspelo.