X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi z Barcelono: Felipe Reyes

»Pomembno je, da na igrišču daš vse od sebe. Verjamem v ekipo, dali bomo vse«, trdi kapetan Real Madrida.

Vzhičen, a z nogami na tleh: z pogledom usmerjenim že na finale proti Olympiacosu to nedeljo. En korak, samo en da ponovno zavladajo Evropi. Po končani tekmi je kapetan belih, Felipe Reyes, komentiral srečanje in želje v nedeljo: »Moje sanje se bodo uresničile, če v nedeljo zmagamo. Današnja tekme je bila zelo lepa, a moramo tako nadaljevati tudi v nedeljo. Verjamem v ekipo in zagotavljam, da bomo dali vse od sebe za zmago«.

Kapetan trdi, da je medtem, ko se je lomila tekma razmišljal smo o preobratu rezultata: »Razmišljal sem samo o preobratu in želel sem igrati in pomagati. Zavedali smo se, da moramo popraviti našo obrambo, saj je Barcelona prišla do prednosti zaradi naše neodločnosti in morali smo samo stopiti skupaj«.

Cordobski center, ki je odigral spektakularno tekmo, je razložil, da za takšne tekme moraš biti 100% zbran: »Poskušam biti zbran na klopi, da se pripravljen če me potrebujejo in tako lahko dam 100%. Pomembno je da, ko igraš daš vse od sebe. To je tisto, kar sem naredil danes in kar poskušam storiti vedno. Upamo, da zmago v nedeljo in tako izpolnim svoje sanje, osvojitev Eurolige«.