X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi z Barcelono: Sergio Rodríguez

»Navijači so bili odlični, slišalo se jih je kljub temu, da so bili zelo visoko. Pomagali so nam do zmage«, trdi Rodrígeuz.

Vedel je kako pretresti tekmo. Sergio Rodríuez, ki prihaja v sam finiš sezone v neverjetni formi, je bil ključnega pomena na tekmi, ki se je njegovi ekipi nekoliko zakomplicirala. Tenerifski organizator je poleg tega, da je delil asistence, obrnil rezultat v koristi belih v drugi četrtini. Po končani tekmi, je delil svoje občutke ob zmagi: »Zelo smo veseli z zmago. Sedaj razmišljamo o Olympiacosu, ki je z lahkoto premagal CSKA. Morali bomo biti odlični že od samega začetka tekme. Moramo se dobro pripraviti na tekmo«.

Sergio Rodríguez se zaveda, da jim je celotna sezona in zrelost, ki si jo je nabirala ekipa pomagala v težkih trenutkih: »Odigrali smo že veliko tekem, številne smo izgubili, a nekatere so po preobratu uspeli dobiti. To je ključ za nas, zavedamo se kako je težko in biti dobro psihično pripravljen je temelj vsega«.

Za konec je Chacho pohvalil tudi navijače, ki je bil pomemben del zmage nad Barcelono: »Navijači so bili fantastični, slišali se jih je kljub temu, da so bili zelo visoko. Pomagali so nam do zmage«.