X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi z Barcelono: Rudy Fernández

»Upamo, da lahko razveselimo naše navijače z lovoriko«, pravi madridski center.

Opozoril je nase na začetku sezone in sedaj je točno tam, kjer si je želel biti, v finalu Eurolige. Rudy Fernández, je bil zelo srečen po zmagi, ki ji bele pripeljala do finala pokala Evropa, 18 let kasneje: »Zelo se vesel, da smo se uvrstili v finale. Trpeli so, a sedaj imamo priložnost, da postanemo najboljše moštvo v Evropi«.

Center je spregovoril o ovirah, ki jih je postavljala Barcelona, a je bil zelo ponosen, da so bili sposobni kontrolirati celotno situacijo: »Vedeli smo, da bomo morali spremeniti pristop k tekmi, obrambo in biti bolj agresivni. Videli smo jih utrujene in to smo znali izkoristiti«.

Tako kot njegovi soigralci, je Rudy pohvalil navijače: »Treba se  je zahvaliti vsem tistim, ki so nas prišli podpirat; bili so zelo glasni. Res je da je Grkov veliko, a vemo, da je to veliko priložnost, tako za nas kot za navijače in upamo, da na koncu zmagamo mi«.