X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid z najboljšo gol razliko v pokalu


Real Madrid se bo z mestnim tekmecem Atletico Madridom pomeril v finalu španskega kraljevega pokala na Santiago Bernabeu. Na poti do finala so beli izločili Alcoyano, Celta Vigo, Valencio in Barcelono. Real je imel do zdaj fantastičen niz v tekmovanju, saj je dosegel 19 zadetkov in jih prejel le 6, kar ga postavlja na prvo mesto glede na gol razliko v pokalu.

Ekipa Joseja Mourinhova je začela tekmovanje proti Alcoyanu, katerega so premagali na obeh srečanjih (1-4 in 3-0). Nato se je beli balet v osmini finala pomeril s Celto (2-1 in 4-0). Valencia je bila njihov nasprotnik v četrtfinalu, kjer je Real Madrid imel odličen rezultat iz prve tekme (2-0) in v drugi tekmi sta se ekipi razšli z izenačenim izidom (1-1). V polfinalu je bil nasprotnik večni tekmec Barcelona, katero je Real Madrid, po izenačeni prvi tekmi (1-1), premagal na Camp Nou (1-3).

Skupno so beli zadeli 19 golov, od tega 10 na domačem igrišču in 9 v gosteh in jih prejeli le 6 (samo enega na Santiago Bernabeu). Ta statistika ekipo postavlja na prvo mesto glede na gol razliko v pokalu.

REAL MADRIDOVA GOL RAZLIKA IN NASPROTNIKI V POKALU
Krog Nasprotnik Dani goli Prejeti goli Razlika
Šestnajstina finala Alcoyano 7 1 +6
Osmina finala Celta Vigo 5 2 +3
Četrtfinale Valencia 3 1 +2
Polfinale Barcelona 4 2 +2
SKUPAJ 19 6 +13