X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ozil se je vrnil k treningom

Beli so danes opravili še drugi trening v nogometnem centru Real Madrida kot pripravo za finalno tekmo Kraljevega pokala, ki jo bodo igrali proti mestnemu tekmecu Atleticu v petek ob 21:30. Jose Mourinho je imel na voljo 22 igralcev, ki so treniral v dveh skupinah. Med njimi je bil tudi Ozil, ki se je vrnil po poškodbi gležnja. Ramos in Marcelo sta nadaljevala z rehabilitacijskim programom, medtem ko je Varane, ki je včeraj prestal operacijo kolena začel okrevanje z željo po čimprejšnji vrnitvi na igrišče. 

Trening, ki se je odvijal v nogometnem centru Real Madrida se je začel z dvema skupinama, ki sta vadili ločeno. Casillas, Diego Lopez, Adan in Jesus so bili prva skupina, ki so trenirali posebne vaje z žogo pod vodstvom trenerja vratarjev Silvina Lura. Ostali igralci so sestavljali drugo skupino. 18 nogometašev, vključno z Ozilom, ki se je vrnil po poškodbi in Higuainom, ki je včeraj opravil le trening v fitnesu. Najprej so opravili intenzivno ogrevanje pod vodstvom Rui Farie, v kombinaciji s ponavljajočimi teki in raztegovanji, potem pa so se posvetili vadbi z žogo. Ramos in Marcelo sta nadaljevala z rehabilitacijskim programom, medtem ko je Varane, ki je včeraj prestal operacijo kolena začel okrevanje z željo po čimprejšnji vrnitvi na igrišče.