X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Pot do finala v Copi del Rey

Real Madrid je izločil Alcoyano, Celto, Valencio in Barcelono.

Da so prišli do svojega 38. finala Španskega pokala, je moral Real Madrid izločiti Alcoyano, Celto, Valencio in Barcelono. Cristiano Ronaldo je ponovno eden odločilnih mož v tem tekmovanju, in prihaja na tekmo kot najboljši strelec ekipi s šestimi zadetki. Pet zmag, dva remija in en poraz, 19 zadetih in 6 prejetih golov to je madridska bilanca v letošnji sezoni Cope del Rey.

Debi proti Alcoyanu (skupno: 7-1)

Real Madrid je tekmovanje začel doma, Benzema je bil prvi strelec ekipi v letošnji sezoni tekmovanja. Mourinho je tekmi proti Alcoyanu izkoristil za uradni debi José Rodrígueza in Cherysheva s prvo ekipo.

 

Alcoyano 1-4 Real Madrid
Real Madrid 3-0 Alcoyano

 

Preobrat na Bernabéu proti Celti (skupno: 5-2)

Cristiano Ronaldo je bil ključnega pomena za prej v četrt finale. Na prvi tekmi v gosteh je Portugalčev gol, kljub porazu, olajšal stvari na povratni tekmi. Napadalec je na Santigu Bernabéu zadel hat-trick in tako postal mož odločitve.

Celta 2-1 Real Madrid
Real Madrid 4-0 Celta

Bezema,’goleador’ belih proti Valenci (skupno: 3-1)

Francoski napadalec je zadel na obeh srečanjih proti Valenici in tako bil edini strelec Madridčanov na četrt finalnih tekmah. Na prvi tekmi je zadel prvi zadetek, nato je Guardado zadel v svoja vrata. Na Mestalli je dokončno odločil srečanje.

Real Madrid 2-0 Valencia
Valencia 1-1 Real Madrid

Varane glavna zvezda polfinala proti Barceloni (skupno: 4-2)

Mladi madridski igralec je na obeh el Cláisicih odigral tekmo za spomin. Poleg tega, da je dokazal svoje defenzivne kvalitete na tako pomembni tekmi, je Varane pomagal tudi v napadu, z zadetkoma na obeh tekmah, kar samo potrjuje njegovo prihodnost med najboljšimi branilci na svetu. Cristiano Ronaldo je zadel dva krat za zmago na Camp Nou.

Real Madrid 1-1 Barcelona
Barcelona 1-3 Real Madrid