X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cristiano Ronaldo na 55 tekmah zadel 55 golov

Cristiano Ronaldo je zadel z glavo po podaji Ozila na tekmi proti Atletico Madridu v finalu španskega kraljevega pokala in tako zadel svoj 55. gol v tej sezon v enakem številu tekem. Sposobnosti Realovega igralca mu omogočajo, da je dosegel v povprečju gol na tekmo v vseh tekmovanjih v katerih je nastopal. Poleg tega ga zadnji zadetek postavlja na prvo mesto strelcev v letu 2013 v Evropi, če gledamo pet najmočnejših evropskih lig. To leto mu je uspelo zadeti 33 golov, 32 jih je zabil za Real Madrid in enega za portugalsko izbrano vrsto.

Na derbiju proti Atleticu, je Santiago Bernabeu lahko užival ob igranju Cristiana Ronalda. Portugalec je zadel uvodni gol, njegov sedmi v španskem kraljevem pokalu na enakem številu tekem. V celotni sezoni se je med strelce vpisal že 55-krat in do konca sta še dve tekmi na katerih lahko doseže svoj najboljši rezultat, kar je 60 golov, ki jih je dosegel prejšnjo sezono.

CRISTIANO RONALDOVE TEKME IN GOLI LETOŠNJO SEZONO
La Liga Liga prvakov Španski kraljevi pokal Španski superpokal SKUPAJ
34(34) 12 (12) 7 (7) 2 (2) 55 (55)

V 100. nastopih na Santiago Bernabeu kot igralec Real Madrida je Portugalec zadel 111 golov (83 v La Ligi, 17 v Ligi prvakov, 10 v španskem kraljevem pokalu in enega v španskem superpokalu).