X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Albiol


Raul Albiol je analiziral finalno tekmo španskega kraljevega pokala: “Naredili smo dovolj za zmago vendar imeli nesrečo z vsemi zadetimi vratnicami. Jasno je, da smo imeli čiste priložnosti za zadetek in če bi jih izkoristili bi bilo drugače. V drugem polčasu smo igrali bolje, imeli priložnosti in nismo jih izkoristili. Atletico je igral svojo taktiko.”

Real Madridov branilec je pojasnil kako se igralci počutijo: “Smo soigralci in smo združeni. Vsi smo si želeli zmage danes toda ni se obrnilo nam v prid. Sedaj smo si vsaj tako skupaj kot pred tekmo. Vedeli smo, da je bila danes tekma, ki smo si jo vsi želeli zmagati, trener prav tako enako kot igralci, toda izgubili smo in zato smo razočarani  Moramo ostati skupaj v dobrem in slabem.”

Na koncu je še spregovoril o 2012/13 sezoni, v kateri ima ekipa še vedno dve ligaški tekmi do konca: “Končati brez enega naslova je neuspeh zato, ker smo Madrid. Nismo zadovoljni. Sedaj moramo dvigniti glave in razmišljati o prihodnosti. To, da smo bili izločeni iz Lige prvakov je bilo zelo boleče, toda ni izgovor za to, da nam ni uspelo zmagati finale pokala. Morali bi zmagati in pokal posvetiti navijačem. Ne smemo iskati izgovorov. Želeli bi si, da bi se sezona odvila po drugačni poti.”