X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Diego Lopez

Diego Lopez je obžaloval nesrečo, ki jo je imela ekipa proti Atletico Madridu: “Bili smo nesrečni. Vratnico smo zadeli trikrat in imeli čiste priložnosti za gol; osemkrat ali devetkrat od desetih tekem bi bila naša igra danes dovolj za zmago.” Vratar je tudi pohvalil navijače: “Kot vedno bi se jim rad zahvalil za njihovo podporo.”

Real Madridov vratar je analiziral in razložil, da je ekipa dala vse od sebe: “Bila je zelo odprta tekma in naša ekipa je dala vse za zmago. Vendar bilo je petnajst ali dvajset minut, ko smo umirili tempo. Ob vodstvu z 1-o se je zdelo, kot da je vse na pravi poti toda na koncu je bil rezultat spreobrnjen. Danes nismo imeli sreče. Imeli smo priložnosti za gol tekom tekme, toda sreča ni bila na naši strani. Vratnico smo zadeli trikrat in imeli še številne priložnosti za gol. Osemkrat ali devetkrat od desetih tekem bi bila naša igra danes dovolj za zmago. Vedno boli, ko izgubiš, vendar še bolj boli, če izgubiš tako kot smo izgubili danes. Bila je naša zadnja priložnost, da osvojimo kaj to leto in ekipa je bila za to še bolj združena. Ekipa je bila pripravljena na podaljške in si je resnično želela zmage.”

Igralec belih je združil svoje občutke o ekipi: “Ni bilo veliko pogovarjanja v slačilnici zato, ker se vsi počutimo slabo ob vseh zgrešenih priložnostih. Enako je kot je bilo z Borussio, sedaj moramo nadaljevati z delom. Atleticu moramo čestitati igrali svoje na svoje najboljše karte. Hvaležni smo vsem, ki so nas podpirali. Tako kot vedno bi si želeli zahvaliti navijačem za njihovo podporo. Vemo, da za nami ni bila dobra sezona, ker nismo uspeli osvojiti nobene lovorike. Moramo nadaljevati z delom zato, da naslednje leto ne bo enako temu.”