X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Sergio Ramos

Sergio Ramos je spregovoril z mediji takoj po porazu Real Madrida v finalu španskega kraljevega pokala. Branilec je delil svoj pogled na tekmo: “Moramo čestitati našemu rivalu, ki je zmagal pošteno. Morda smo se po prvem zadetku preveč sprostili in pomaknili nazaj. Uspeli smo si pripraviti štiri ali pet čistih priložnosti toda ni nam jih uspelo izkoristiti. Če bi to storili nam sedaj ne bi bilo treba obžalovati poraza in o njem tu govoriti. Takšna je resnica in škoda je, da nam letos ni uspelo dvigniti nobene lovorike za navijače.”

Andaluzijski igralec je razložil svoje občutke po tekmi: “Škoda je, da se nam je izmuznila še ena lovorika. Težko je po celotni sezoni dela na koncu odditi praznih rok. Toda takšna je resnica, La Liga in Liga prvakov sta nam ušla in sedaj moramo biti ambiciozni in upati na naslednje leto. Škoda je, da nam ni uspelo osvojiti naslova za naše navijače. V nogometu so edino lovorike pomembne in ne to, da daš v vseh tekmovanjih vse od sebe. Odhajam z občutkom, da sem dal vse od sebe, prav tako moji soigralci.”

Madridski igralec je govoril tudi o vzdušju znotraj ekipe in o prihodnosti kluba: “V finalu zmaga ekipa, ki naredi manj napak. Nismo imeli dneva pred golom, nismo znali izkoristiti naših priložnosti. Počutimo se slabo. saj to ni samo še ena tekma, na tej tekmi je bil na kocki naslov. Real Madrid gre na vse in na koncu smo končali z ničemer. Za nami ni dobra sezona toda sedaj moramo najti optimizem za naslednjo sezono.”