X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Rudy Fernández najbolj spektakularen igralec lige Endesa

Branilec Real Madrida, Rudy Fernández, je bil imenovan za najbolj spektakularnega igralca v ligi Endesa s strani španskega košarkarskega združenja. Igralec Real Madrid je ena od zvezd španskega prvenstva in zabava navijače s svojim širokim repertoarjem zabijanj, ukradenimi žogami, alley-upi in neverjetnimi trojkami.

Njegove atletske sposobnosti in njegov talent mu omogočata, da je igralec, ki ga je zelo težko zaustaviti. Poleg tega, da je fantastičen strelec, pa je njegova igra še čista zabava. Od 15. najboljših zabijanj v španskem prvenstvu je Rudy edini, ki ne igra po košem, zato je to, da prejema to nagrado še toliko bolj impresivno. Z neskončnim seznamom znanj, je igralec Real Madrida navdušil z čarobnimi trenutki tako navijače belega baleta, kakor tudi navijače nasprotnih ekip. Njegova povezava s Sergiom Rodríguezem je del rednega dela tekme Real Madrida. Rudy Fernández se je pridružil soigralcu Real Madrida, Marcusu Slaughterju, ki je prejel to nagrado dve sezoni nazaj, ko je igral še za Blancos de Rueda.