X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Fabinho & José Rodríguez

Real Madrid Castilla bo obiskala stadion Martínez Valero, kjer se bo pomerila proti ekipi Elche, vodilni ekipi druge lige (nedelja, 17.00). S tremi tekmami pred koncem sezone in ob dejstvu, da ima Castilla že zagotovljen obstanek v ligi, je varovancem Alberta Torila jasno kaj hočejo. “Smo že naredili tisto kar smo si želeli in to je obstanek v ligi. Ampak ne bomo se ustavili pri tem. Sedaj si želimo postati najboljša rezerva ekipa v Španiji in končati kar se da visoko na lestvici,” je dejal Fabinho.

Po zmagi nad Lugom na stadionu Alfredo Di Stefano (3-1), si druga ekipa Real Madrida želi zagotoviti novo zmago, tokrat proti ekipi Elche. Castilla, ki zaseda deseto s 54. osvojenimi točkami, bo iskala svojo sedemnajsto zmago v sezoni. José Rodríguez povzema zadnjih nekaj tekem: “V drugi polovici sezone smo bili zelo močni. Imeli si dinamit v napadu in obramba je bila prav tako odlična. Zagotovili smo si obstanek, kar je glavna stvar, toda višje kot končamo, boljše bo. Trener nam je rekel, da ne smemo jemati tekme z lahkoto.” Njegov moštveni soigralec Fabinho je dodala: “Nasprotniki, ki so nam ostali (Elche, Alcorcón in Girona), nam ne bodo olajšali stvari, vendar bomo dali vse od sebe na igrišču.”

Castilla bo igrala proti ekipi Elche, kjer je kapetan Frana Escribá, ki bo igrala v naslednji sezoni v Primeri Division. 22 zmag, 11 remijev in le 6 porazov je ekipi Elche prineslo napredovanje. Fabinho je analiziral nasprotnika: “Mi se zavedamo, da se bomo soočili proti najmočnejšemu nasprotniku v drugi ligi. Tudi stadion Martínez Valero je velik stadion in njihovi navijači jih bodo zelo podpirali.” José Rodríguez je zaključil z besedami: “To je najmočnejši nasprotnik v ligi Adelante. So izgubili le eno tekmo doma in zato bo to zelo težka tekma za nas. Vendar moramo iskati vse tri točke in zmago.”