X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Carvalho

Ricardo Carvalho je začel v prvi postavi na zadnji ligaški tekmi na Santiago Bernabeu, s čimer se je tudi poslovil od Real Madrida: “Vsak moj dotik žoge, vsak korak, ki sem ga naredil, sem vedel, da je bil zadnji, tako da je bil kar malo težak občutek. Ampak, rad bi se zahvalil navijačem in upam, da se me bodo spominjali kot profesionalca, ki je vedno želel vsem pomagati po svojih najboljših močeh. Bilo je užitek igrati tukaj.”

Portugalec je ocenil svoje kariere v Real Madrid: “Odkar sem podpisal za Real Madrid in ko sem imel priložnost, sem igral. Prvo leto je bilo zelo dobro, saj sem igral skoraj vsako tekmo. Ampak potem sem imel težave, poškodbe in nato več nikoli nisem bil na ravni tistega, kar sem kazal v tem prvem letu. To tretje leto je bilo zelo težko, saj so na centralnem branilskem mestu bili Sergio Ramos, Varane in Pepe … Ampak sem vesel, ker ko sem bil na dovolj visoki ravni telesne pripravljenost, sem veliko pomagal ekipi.” Na koncu je spregovoril tudi o tem, kako je bil zadovoljen z zmago nad Osasuno: “To je bila težka tekma, ampak na koncu smo zmagali, kar je tudi najpomembneje.”