X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Omar & Llorente

Omar je debitiral za prvo ekipo proti Osasuni in je po tekmi povzel svoje občutke na ta poseben dan za njega: “Zelo sem srečen, tega nisem pričakoval, saj je bila to zadnja tekma sezone. To mi je dalo občutek navdušena in res sem si želel, da vse to pride. Mourinho mi je pred odhodom dejal, da naj uživam v trenutku, je veliko igrišče, vendar pa mi je rekel, da naj živim za trenutek s soigralci. Super sem se počutil z njimi, so mi pomagali in so mi olajšali stvari. Za to delamo vsak dan v rezervni ekipi. Upamo, da se bo to vsako leto povečalo.”

Llorente je prav tako dočakal svoj debi s prvo ekipo na zadnji tekmi sezone. Branilec ekipe Real Madrid C je bil zelo hvaležen za priložnost: “Mourinho mi je povedal, da naj uživam in to je tisto kar sem naredil. Je zelo poseben dan za mene, zato sem se njemu in strokovnemu štabu zahvalil za priložnost. Trener je obravnaval rezervno ekipo zelo dobro in nam je povedal, da se moramo še naprej boriti, zato ga moramo poslušati in zato mu želim tudi vse najboljše v prihodnje.”

Rezervni igralec je govoril tudi o svojih sanjah igranja za prvo ekipo: “Nikoli si res ne predstavljaš svojega debija, ampak greš na igrišče in uživaš. Ekipo, ki jo vidiš na televiziji, potem pa si nenadoma z njimi na igrišču in to je naravnost čudovito.”