X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Zabava Madridisma na Valdabebasu

photobucket.com

“Mesto Real Madrida” na Valdabebasu je 9.6.2013 gostil letno srečanje uradnih navijaških skupin Real Madrida, kjer je bila prisotna tudi uradna navijaška skupina belega baleta iz Slovenije, Peña Madridista Eslovenia. Skupine navijačev kraljevega kluba iz celotnega sveta so bile zastopane na velikem prazniku Real Madrida, kjer je bilo prisotnih več kot 6.000 navijačev, pri tem pa so lahko sodelovali v različnih rekreativnih dejavnostih. Predsednik Florentino Perez, ki je bil navzoč na slovesnosti, se je fotografiral s člani uradnih kluba in podpisoval avtograme, ki ga je med drugim dobil tudi član Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia. Za zaključek prazničnega dne navijačev Real Madrida, pa so si vsi obiskovalci letnega srečanja ogledali še tradicionalno dobrodelno tekom “Heart Classic Match”, kjer so se pomerili nekdanjimi igralci Real Madrida in Juventusa na Santiago Bernabeu.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com

Real Madrid je imel v nedeljo, 9.6.2013, svoje letno srečanje uradnih navijaških skupin, t.i. Peñas. Zabava Madridisma se je začela že zgodaj zjutraj, ko so se navijači belega baleta zbrali pred Santiago Bernabeu, od koder so jih avtobusi popeljali v “Mesto Real Madrida”. Na Valdebebasu so vsi člani uradnih navijaških klubov zapolnili prostor in sodelovali pri različnih aktivnostih, ki jih je organizira klub.

Na nogometnem turnirju U-10 in U-8, ki je potekala na stadionu Alfredo Di Stefano, so lovorike podeljevali Emilio Butragueño, Miguel Pardeza in Eduardo Fernandez de Blas, poleg tega pa so navijači Reala ob gledanju tekem otrok lahko sodelovali še v pikadu, velikem namiznem nogometu ter v nekaterih drugih dejavnosti, ki jih Real pripravil za navijače, ki so bili nad vsem zelo navdušeni.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com

Poleg vsega tega so se navijači uradnih navijaških klubov zbrali pod velikim šotorom, ki se je nahaja v bližini stadiona Alfreda Di Stefano, kjer so lahko uživale v razstavah Real Madrida, raznih nagradnih igrah, druženju ob dobri hrani in pijači ter skupinskem ogledu prve tekme finala lige Endesa med košarkarji Real Madrida in Regal Barcelone. Piko na i celotnemu letnemu druženju uradnih navijaških skup Real Madrida, pa je poleg zmage košarkarjev Reala, predstavljal še ogled dobrodelne tradicionalne tekme “Heart Classic Match” na Santiago Bernabeu, kjer so se pomerili nekdanjimi igralci Real Madrida in Juventusa.