X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Znani nasprotniki Reala v španskem superpokalu

Prvak lige Endesa že ve, kateri bodo njegovi prvi nasprotniki v naslednji sezoni. Real Madrid bo igral na španskem superpokalu proti Barceloni Regal, Laboral Kutxa in Uxue Bilbao Basket. Prvi uradni turnir nove sezone bo potekal v septembru, točni datumi pa bodo še objavljeni. Kot je bilo to že ob zadnjem zaključnem turnirju Copa del Rey, bo tudi tokrat turnir gostila dvorana Buesa Arena v Vitoriji, kar bo že deseta izvedba turnir v sedanji obliki. Ekipa Pabla Lasa bo branila naslov, ki ga je osvojila v Zaragozi lansko sezono.

Imena štirih ekip, ki se bodo borila za superpokal lige Endesa 2013/14 so že znane. Na turnirju bodo poleg Real Madrida, ki je osvojil svojo enaintrideseti ligaški naslov, igrali še Barcelona Regal, ki je zmagovalec španskega pokala, Laboral Kutxa, gostitelj turnirja in Uxue Bilbao Basket, zaradi njihovih predstav v evropski konkurenci. Buesa Arena v Vitoriji pa bo dvorana, ki bo gostil otvoritveni turnir naslednje sezone.