X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid bo 21. julija igral proti AFC Bournemouthu

Real Madrid bo v nedeljo, 21. julija, odigral prijateljsko tekmo proti AFC Bournemouthu v okviru priprav na sezono 2013/14. Tekma proti angleški ekipi, ki je v pretekli sezoni napredovala v Football League One (druga angleška liga), se bo igrala na stadionu Bournemoutha Goldsands ob 20:45 (19:45 po srednje evropskem času).

“Real Madrid je na vrhuncu svetovnega športa in njih gostiti bo čast za ekipo, vodstvo in navijače AFC Bournemoutha. Počaščeni smo, da smo bili izbrani,” je dejal Eddie Mitchell, predsednik angleškega kluba.

Emilio Butragueño, direktor Real Madrid za institucionalne odnose, je prav tako govoril o tekmi: “Prijateljska tekma bo odlična priložnost za obe ekipi in se veselimo potovanja v Bournemouth. Veselimo se izziva, ki ga nam predstavlja naš angleški nasprotnik.”

To bo prva tekma, ki jo bo vodil Carlo Ancelotti v okviru priprav na sezono 2013/14. Tri dni kasneje se bodo beli pomerili z Lyonom, nekdanjim klubom Karima Benzemaja, na stadionu Gerland ob 21:00, nato pa bo Real 27. julija igral še na Švedskem proti Paris Saint-Germain na stadionu Ullevi v Göteborgu (20:00).