X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Isco prestal zdravniški pregled

Danes zjutraj je Isco odšel v bolnišnico Sanitas La Moraleja, kjer je opravil zdravniški pregled pred njegovim podpisom za Real Madrid. Igralec je opravil teste zadovoljivo in se je nato odpravil na stadion Santiago Bernabeu, kjer je podpisal svojo pogodbo s klubom, nato pa je bil predstavljen kot novi igralec Real Madrida.

Igralec iz Malage je prišel v bolnišnico Sanitas-La Moraleja ob 09:15. Carlos Diez, vodja zdravstvene službe Sanitas-Real Madrid, ga je pričakal tam skupaj z ostalo zdravniško ekipo, ki je nato opravila različne teste, kot sta analiza krvi in urina, elektrokardiogram, ehokardiogram, magnetno resonanco, radiološke in biomehanske raziskave in kliničen pregled okostja ter srca.

Po koncu testov je bil Carlos Diez zadovoljni s sposobnostmi vezista: “Igralec je v odlični formi. Smo naredili vse potrebne zdravniške preglede, v katerih so proučevali tudi njegove srčne in gibalne sposobnosti. Vedeli smo, da je dobrega zdravja, ker smo že govorili z doktorjem iz Malage in vsi ti testi potrjujejo njihove besede.”