X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Carvajal podpisal pogodbo z Real Madridom

photobucket.com

Carvajal je sedaj tudi uradno ponovno igralec Real Madrida. Desni bočni branilec, ki je odraščal v mladinskih ekipah belega baleta, je podpisal pogodbo, ki ga bo povezovala s klubom vsa naslednjih šest sezon. Predsednik Florentino Perez in številni člani upravnega odbora so bili prisotni ob podpisu pogodbe ter zaželeli igralcu dobrodošlico v domačem klubu. 

photobucket.com photobucket.com photobucket.com

Potem, ko je z odliko opravil zdravniški pregled, je Carvajal podpisal pogodbo na stadionu Santiago Bernabeu, ki ga bo zadržala v Real Madridu naslednjih šest sezon. Pri tem se je srečal z veliko delegacijo upravnega odbora Real Madrida, med katerimi je bil tudi Florentino Perez, ki ga je pozdravil in se mu izročil miniaturno repliko stadiona, unikatno uro, pisalo s katerim je podpisal pogodbo in dres Real Madrida, ki je vključevala njegovo ime in številko 15 na hrbtu ter datum njegove predstavitve navijačem pod grbom na prvi strani.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com