X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Uradna predstavitev Carvajala medijem in navijačem

photobucket.com

Carvajal je bil na predsedniškem balkonu stadiona Santiago Bernabeu tudi uradno predstavljen kot novi igralec Real Madrida. Nekdanji igralec Realove akademija se je vrnil domov in je tako izpolnil svoje sanje igranje v dresu Real Madrida: “Leta 2002 sem oblekel ta dres in začel boj za sanje, ki so se danes uresničile in zato sem najsrečnejši človek na svetu. Dal bom svoj zadnji dih v dobro te ekipi in kluba.” Poleg njega je bil predsednik Florentino Perez, ki je imela le pohvalne besede za produkt Realove šole: “Tvoj primer bo postala zgled za številne igralce akademije, da se sanje lahko uresničijo. Zaslužil si si biti tukaj in bolj kot kdorkoli veš kaj pomeni braniti ta grb. To je velika odgovornost, ampak tudi nekaj čudovitega zaradi česar kaj ta predstavlja. Dobrodošel doma.” Miguel Pardeza, direktor nogometne ekipe in več članov upravnega odbora je bilo prisotnih na javni predstavitvi.

Na predsedniškem balkonu stadiona Santiago Bernabeu in sredi velikega pričakovanja, je stopil pred mikrofon, da bi pozdravil Danija Carvajala v prvi ekipi: “Še naprej delamo napredek pri oblikovanju postave in danes bomo naredili še en korak naprej s prepričanostjo in s posebno mero ponosa. Verjamemo v našo akademijo. Santiago Bernabeu je uspelo to storili z najboljšimi igralci na svetu, najboljši španskimi igralci in posebnim duhom Realove akademiji. To je tisto zakaj je ta legendarni klub napredoval. Danes doma pozdravljamo in dajemo dres kluba Daniju Carvajalu. Čestitke Dani. Tvoj primer bo postal zgled za številne igralce akademije igralcev, da se lahko sanje uresničijo. Začenjaš novo fazo svoje kariere pod naročil Ancelottija in sem prihajaš tudi kot evropski prvak do 21 let.”

photobucket.com photobucket.com photobucket.com

Predsednik belega baleta je pohvalil prestave igralca Realove akademije, ki se je tako vrnil domov in ima lepo prihodnost pred seboj v Real Madridu: “S seboj prinašaš neskončno vnemo, talent in željo, ki si se jo naučil v tem klubu. Poznaš vrednote Real Madrida in sedaj se začenja ključni del tvojega izziva. Priti v prvo ekipo je zelo težko in do sedaj si storili fantastično delo v Leverkusnu. Nazaj si prišel z novimi izkušnjami in veš, da je biti del te slačilnice izjemen dosežek za vsakega igralca. Vem, da boš izkoristil to priložnost. Pred devetimi leti si se zapisal v zgodovino Real Madrida s pomočjo Di Stefana na slovesnosti ob postavitvi temeljnega kamna za nogometno mesto Real Madrida na Valdabebasu. Sanje tistega fanta so postale resničnost in sedaj prihajaš sem kot najboljši desni bočni branilec Bundeslige.”

Za zaključek je predsednik Real Madrida izpostavil ogromno odgovornost, ki jo prinaša igranje v dresu prve ekipe: “Zaslužil si si biti tukaj in bolje kot kdorkoli veš kaj pomeni braniti ta grb. To je velika odgovornost, ampak tudi nekaj čudovitega zaradi česar kaj ta predstavlja. Dobrodošel doma.”

Medtem pa je bil Carvajal, ki ga je prišlo vzpodbujati več kot 1200 navijačev na tribune, navdušen, da so se mu uresničile sanje, ki jih je imel vse odkar je prvič vstopil v klub pred enajstimi leti: “Hočem reči le hvala za zaupanje, ki mi je bilo izkazano. Zahvaljujoč odločitvi, da grem za eno leto stran, sem danes lahko z vami. Leta 2002 sem oblekel ta dres in začel boj za sanje, ki so se danes uresničile. Sem najsrečnejši človek na svetu. Dal bom svoj zadnji dih v dobro te ekipi in kluba.” Slovesnosti se je končalo s skupinsko fotografijo Florentina Pereza in ostalim članov upravnega odbora skupaj s Carvajalom.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com