X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Nov naziv za Zinedina Zidana

Zinedine Zidane sedaj prejel tudi uradno trenersko licenso s strani francoske nogometne zveze, s čimer nima več nobenih težav, da bi že ob začetku nove sezone sedel na klopi Real Madrida, poleg novega trenerja belega baleta.

V Real Madridu je sedaj novi trener. Carlo Ancelotti je prevzel vajeti od Joseja Mourinha, ki bo ob sebi imel tudi velikega Zinedina Zidana, ki mu bo tako lahko svetoval na vseh področjih. Prejšnji teden je namreč Zidane bil v Parizu, kjer je opravil vse izpite, ki jih je potreboval za pridobitev nacionalne trenerske licence. Zidane je tako tudi uradno prejel trenersko licenco francoske nogometne zveze, s katero ne bo imel nobenih težav sedeti na klopi poleg novega trenerja Real Madrid ob začetku nove sezone. Nekdanjemu igralcu in legendi Real Madrida ni bilo potrebno dolgo čakati, na rezultate testov, da bi ugotovil, ali je opravil vse teste, saj je le nekaj ur zatem zvedel to dobro novico.

Sedaj mora vso znanje samo preizkusiti še v praksi. In kadar je Zidane navdušen, je vedno še nekaj dodatnega. Znanje, ki ga je pridobljen na svoji poti, lahko dodamo tudi njegovo težnjo k igranju dobrega nogometa, ki ga je sam učinkovito igral kot igralec Juventusa in Real Madrida.

In potem so tukaj še bogate izkušnje, ki jih ima kot nekdanji igralec Real Madrid in dejstvo, da je že sedaj delal veliko z ekipo, kar pa seveda ni nič novega. V drugi sezoni Joséja Mourinha je bil tako recimo odgovoren na neposrednega med trenerjem in prvo ekipo. To delo res da ni dolgo opravljal, saj je prišlo do nekaterih nesoglasij z Mourinhom, vendar pa je to sedaj že preteklost.

Ne glede na vse to, je pred Realom nov projekt, ki vključuje dobrega prijatelja in že nekdanjega sodelavca, Carla Ancelottija. Zidane je naredil velik korak naprej, ki ga je iskal kar nekaj časa in njegova nogometna licenca mi bo omogočila, da bo v bodoče bil tudi trener prve ekipe.