X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

C. Ronaldo kandidat za najboljšega igralca v Evropi

Evropska nogometna zveza (Uefa) je objavila seznam desetih nominirancev za najboljšega evropskega nogometaša sezone 2012/13, med katerimi je tudi Cristiano Ronaldo. Portugalec je tako med igralci, ki so jih izglasovala športni novinarji iz držav članic Uefe. Do 6. avgusta se bo izbor kandidatov zožal na tri imena, najboljši nogometaš Evrope pa bo razglašen 29. avgusta med žrebom skupin Lige prvakov v Monaku.

Predstave igralca Real Madrida v zadnji sezoni so Cristiana Ronalda pripeljale do tega, da je že tretje leto zaporedoma nominiran za to prestižno nagrado. Cristiano Ronaldo je bil tako nominiran za to nagrado vsako sezono od njenega nastanka. Tokrat so me desetimi kandidati poleg njega še Gareth Bale (Tottenham), Zlatan Ibrahimović (PSG), Robert Lewandowski (Borussia Dortmund), Lionel Messi (Barcelona), Thomas Müller (Bayern München), Franck Ribery (Bayern München), Arjen Robben (Bayern München), Bastian Schweinsteiger (Bayern München)in Robin van Persie (Manchester United).