X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Sergio Rodriguez, Llul in Rudy za Španijo v Sloveniji

Čez slaba dva meseca se bodo nadaljevala košarkarska tekmovanja, tokrat v okviru reprezentanc. Trije igralci Real Madrid so del seznama Juana Antonia Orenga za bližajoči EuroBasket, ki bo potekal v Sloveniji med 4. in 22. septembrom. Rudy Fernandez, Sergio Llull in Sergio Rodriguez so omenjeni trije košarkaši belega baleta, ki bodo poskušali s Španijo obraniti evropski naslov.

Rudy Fernandez je najstarejši v tej ekipi, saj je zbral že 147 nastopov za izbrano vrsto Španije, medtem ko bosta Sergio Llull (65 nastopov) in Sergio Rodriguez (64 nastopov) še naprej širila svoj ​​prispevek v reprezentanci. Seznam Juana Antonia Orenge je naslednji: Jose Manuel Calderon (Dallas Mavericks), Ricky Rubio (Minnesota Timberwolves), Sergio Rodriguez (Real Madrid), Sergio Llull (Real Madrid), Rudy Fernandez (Real Madrid), Aleks Mumbru (Bilbao), Fernando San Emeterio (Caja Laboral), Victor Claver (Portland Trail Blazers), German Gabriel (Estudiantes),Mark Gasol (Memphis Grizzlies), Pablo Agilar (Valencia) in Xavi Rey (Gran Canaria).

Na seznamu rezerv so še Xavier Rabaseda (Barcelona), Alberto Corbacho (Obradoiro) inNacho Martin (Valladolid). Španija, branilka naslova, bo na prvenstvu igrala v skupini C, skupaj s Slovenijo, Poljsko, Hrvaško, Češko in Gruzijo.