X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

José Callejón: “Hvala”

Po osmih sezonah v Real Madridu, se je José Callejón želel posloviti od kluba in od navijačev v sporočilu, v katerem se jim zahvaljuje za njihovo podporo in naklonjenost v njegovih letih kot igralec belega baleta.

“Rad bi poslal to sporočilo vsem, ki podpirajo ali sodelujejo v Real Madridu. To ni sporočilo slovesa, ampak ena od zahval, dokler se spet ne srečamo:

Zahvaljujem se Real Madridu za vse kar mi je pomenil in mi bo vedno pomenil, ker mi je pomagal kot športniku in kot osebi.

Zahvaljujem se temu čudovitemu klubu in njegovim navijačem za razumevanje, podporo in naklonjenost, ki ste mi jo dali.

Zahvaljujem se medijev za njihovo razumevanje in spoštovanje.

Rad bi izrekel posebno zahvalo vsem tistim, ki delajo za Real Madrid, od predsednika navzdol do osebje in trenerjev in vsem tistim, ki delajo v ozadju, ki jih javnosti ne pozna, a so vedno tam.

Na koncu bi rad povedal, da sem tukaj preživel osem nepozabnih let mojega življenja in z moje strani sem posvetil vse svoje moči in delo, da bi vrnil Real Madridu nekaj kar je meni dal.

Za vse to naj še enkrat povem, hvala lepa vsem.”

V imenu Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia želimo Callejónu veliko uspehov pri nadaljevanju nogometne kariere in se mu ob enem zahvaljujemo za ves trud in pripadnost Real Madridu. Srečno Madridista!