X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Illarramendi podpisal pogodbo z Real Madridom

photobucket.com

Illarramendi je sedaj tudi uradno igralec Real Madrida. Baskovski vezist iz province Guipúzcoa, je danes podpisal pogodbo, ki ga povezuje s kraljevim klubom naslednjih šest sezon. Predsednik kluba, Florentino Pérez, kot tudi več članov upravnega odbora so bili z igralcem na slovesnosti ob podpisu in so ga pozdravili ob vstopu v njegovo družino.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com

Potem, ko je uspešno prestal zdravniški pregled pred podpisom, je Illarramendi prišel na stadionu Santiago Bernabeu, da podpiše pogodbo, ki ga veže z Real Madridom naslednjih šest sezon. V sobi upravnega odbora je bil obdan s številnimi člani upravnega odbora, med katerimi je bil tudi sam predsednik kluba Florentino Pérez, ki ga je pozdravil in se mu izročil repliko stadiona, uro, pero, s katerim je podpisal pogodbo ter seveda dres Real Madrida, na katerem je bilo odtisnjeno njegovo ime in številka 24 na zadnji strani, medtem ko je poleg grba bil odtisnjen datum njegove predstavitve.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com