X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ancelotti že poprijel za delo na Valdabebasu

photobucket.com

Carlo Ancelotti  je že začel razvijati svoj igralski načrt za sezono 2013/14. Italijanski trener, ki je sinoči prišel v špansko prestolnico, je danes zjutraj že začela z delom v vadbenem centru Real Madrida na Valdabebasu. Skupaj z Zinedinom Zidanom in Paulom Clementejem je trener začel priprave za povratek ekipe na delo in začetne treninge pred prvo prijateljsko tekmo na pripravah pred novo sezono, ki bo na sporedu v nedeljo, 21. julija, proti Bournemounthu.

photobucket.com photobucket.com

Novi trener Real Madrida je včeraj končal svoj dopust in sinoči pristal na madridskem letališču Barajas tik pred polnočjo. Ancelotti se je nato danes zjutraj kot prvo že srečal s svojim trenerskim osebjem, da bi načrtovali začetek sezone 2013/14. Italijanski trener je tako v svoji pisarni na Valdabebasu delal skupaj s Paulom Clementejem in Zinedinom Zidanome, kjer bodo beli jutri tudi začeli s treningi.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com