X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Jutri ob 17:30 prvi trening priprav na novo sezono

Real Madrid se jutri vrne na treninge, da začne s pripravam na sezono 2013/14. Ekipa belega baleta bo vadila na Valdabebasu s treningom, ki se bo začel ob 17:30, pri čemer bo prva ura in pol treninga odprta za medije. V dopoldanskem času bodo igralci, kot je že navada, opravili običajne zdravniške preglede. To bo prvi trening Carla Ancelottija kot trenerja Real Madrida.

Real Madrid bo začel sezono 2013/14 z najvišjimi pričakovanji. Carlo Ancelotti, trener, ki v ekipo prinaša izkušnje polne uspehov, bo tako prevzel vajeti belega baleta, da začne sezono polno izzivov za Madridismo. Italijanski trener je danes že delal na Valdebebasu skupaj z Zidanom in Paulom Clementejem, kjer so pripravljali vse potrebno za prve treninge. Na njegov ukaz se ekipa vrača na delo po odigrani zadnji tekmi 1. junija, ko so beli v 38. korgu La Lige igrali proti Osasuni. Trije nedavni evropski prvaki do 21 let s Španijo, Caravajal, Isco in Illarramendi, skupaj s Casemirom, so okrepili ekipo.

Naslednjo nedeljo, 21. julija, ob 20:45 bo ekipa odigrala tudi svojo prvo tekmo pred sezono. Ta se bo igral v Angliji proti Bournemouthu, ki je v pretekli sezoni napredoval v drugo angleško ligo. Nato pa bodo sledile še tekme proti Olympique Lyonu in PSG-ju pred turnejo po Združenih državah Amerike. Španska La Liga pa se tokrat začne 17. in 18. avgusta, ko bo beli balet igral proti Real Betisu.