X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ancelotti vodil svoj prvi trening Real Madrida

photobucket.com

Priprave Real Madrida na sezona 2013/14 so sedaj že v polnem teku. Potem, ko so igralci zjutraj zaključili svoje redne zdravniške preglede, je popoldan Carlo Ancelotti vodil svoj prvo trening kot trener belega baleta na Valdabebasu, s čimer je ekipa začela priprave pred novo sezono. Italijanski trener je imel na voljo 19 igralcev prve ekipe, vključno s štirimi letošnjimi okrepitvami, Iscom, Illarramendijem, Carvajalom in Casemirom, kakor tudi igralci akademije, Cheryshevem in Tomas Mejiasom. Varane in Xabi Alonso sta še naprej trenirala po posebnem programu.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com

Prvi trening v sezoni, ki je potekal v vročini na Valdabebasu, se je začela z dvema skupinama z različnimi vajami. Diego Lopez, Adan, Jesus in Tomas Mejias so sestavljali prvo. Štirje vratarji belega baleta so začeli trening z ogrevanjem, preden so trenirali v parih z vajami, kjer so morali uporabljati obe roki in nogi.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com

Druga skupina so sestavljali igralci v polju. 17 igralcev Real Madrida je začelo trening z rahlim tekom, ki je vključeval raztezanje, pred prehodom na trening z žogo. Pri tem so bili igralci razdeljeni v dve skupini, osem igralcev v eni in devet v drugi, nato pa so delal na gibanju in podajah z enim in dvema dotikoma. Coentrao, Nacho, Casemiro, Illarramendi, Isco, Kaka, Cristiano Ronaldo in Benzema so bili v eni skupini, preostali igralci pa v drugo. Carlo Ancelotti in drugi člani trenerskega osebja so pri tem pozorno spremljali napredek igralcev.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com