X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Carvajal

Dramatičen začetek Ancelottijevega Real Madrida, ki se je začel z visoko zmago proti Bournemouthu. Beli niso dali svojemu nasprotniku nobenih možnosti za presenečenje in po tekmi je ena od letošnjih okrepitev moštva iz Madrida, Dani Carvajal, dejal: “Želja, da gremo na igrišče in uživamo v prvi tekmi je bil ogromna. Ekipa se je dobro odrezala, vendar pa še obstajajo stvari, ki jih je potrebno popraviti. Morali se bomo še naprej truditi. Sezona je zelo dolga in vsakdo bo poskušal po svojih najboljših močeh.”

Carvajal je dejal, da prva tekma potekala tako kot je bilo za pričakovati: “To je bila prva tekma in ekipa se trdo borila, skušala prevzeti pobudo in ohraniti posest žoge na svoji polovici igrišča.” Nekdanji igralec Realove akademija ni želel spregledati nekaj, kar je po njegovem mnenju tudi ena od prednost ekipe, mladost: “Smo mlada ekipa, povprečna starost je nizka in to se kaže z našimi ambicijami. Letos se je klub okrepil s španskimi klubi in prepričan sem, da se bomo dobro odrezali.”

Po drugi strani pa kljub dobri tekmi kot bočni branilec, Carvajal zanikal, da je to mesto v prvi postavi že njegovo: “To igralno mesto ni niti približno moje. Arbeloa in jaz se oba boriva za njega in sam bom poskusil otežiti stvari trenerju.” Ta trener je Carlo Ancelotti in Dani je imel za povedati samo dobre besede o njem po prvem tednu treningov: “Trener je tiho in nam daje prepričanje in samozavest. Prvi teden je bil super.”

Do konca je mladi igralec belega baleta dejal, kako srečen je, da lahko deli slačilnico in igral z igralci kot so Cristiano: “Sem zelo srečen, da lahko igram z njim, saj te preseneti na vsakem treningu in vedno dobro nastopa na tekmah.” Na vprašanje o Coentraou in Higuainu, za katera dva naj bi klub prejel ponudbe iz drugih klubov, je Carvajal dejal: “Zame je čast si deliti igrišče z njima. Odločitev, da zapustita klub ali ne, je njuna in nimam ničesar za povedat o tem.”