X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Illarramendi

Real Madrid je začel sezono na najboljši način, z zmago 0-6 na svoji prvi prijateljski tekmi proti Bournemouthu. Letošnja okrepitev belega baleta, Asier Illarramendi, ki je igral v drugem polčasu, je govoril po tekmi o tem, kako se počuti ob debiju v belem dresu: “Zelo dobro so me sprejeli, zelo sem zadovoljen. To je bila prva tekma, tempo moramo še nekoliko dvigniti, ampak po resnici povedano nam je za prvo tekmo šlo zelo dobro.”

Vezist je pohvalil kakovost igralcev s katerimi si deli slačilnico: “Osredotočam se na igranje, imam zelo dobre ljudi okoli sebe in sem zelo vesel, da lahko igram z njimi. Imam še dolgo pot pred seboj, da pridem v začetno postavo, kar je zelo težko v ekipi kot je ta, ampak bom poskusil po svojih najboljših močeh.”

V zaključku je spregovoril tudi o trenerju: “Je zelo blizu igralcem in ima dobre odnose z nami. Všeč so mi takšni trenerji. Prosil nas je, da ohranimo posest žoge in nadzor nad tekmo in to je tisto, kar smo tudi želeli pokazati od samega začetka.”