X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Diego Lopez

Diego Lopez je stopil pred medije na novinarski konferenci na Valdabebasu. Vratar belega baleta je govoril o odlični otvoritveni tekmi svojega moštva proti Bournemouthu, pa tudi o drugi prijateljski tekmi pred novo sezono, ki jo bo Real igral proti Olympique Lyonu na stadionu Gerland: “Zelo sem navdušen. Dober občutek je tako znotraj, kot zunaj ekipa in nove okrepitve so se dobro prilagodile. Celotna slačilnica ima polne baterije in vsi moramo dati vse od sebe. Sedaj imamo veliko težkih tekem in ena takšnih bo tudi proti Olympique Lyonu. Ni več ostalo veliko časa do začetka ligi in bomo morali še trdo delati, da bomo pripravljeni, ko bo prišel čas za začetek.”

Vratar belih je spregovoril o svojem osebnem stanju v ekipi: “Upam, da bo šlo vse v isto smer kot lani. Imel sem zelo dobrih šest mesecev in sem tukaj, da si zaslužim zaupanje trenerja in si prizadevam vse za boljšo ekipo. Vsi si želimo naslovov in biti na vrhu.” Imel je tudi pohvalne besede glede Villiama Vecchija, trenerja vratarjev, ki je del trenerskega osebja Carla Ancelottija: “Resnično uživam v delu z njim. Je zelo pozitiven in se bom še veliko naučil od nejga. Je dober fant in ima veliko izkušenj.”

Na vprašanje, ali je razmišljal o možnosti odhoda iz kluba, je bil odkrit: “V januarju, ko sem prišel, sem si rekel, da so to sanje za mene, da sem se vrnil domov v ta klub. Nikoli nisem razmišljal o odhodu. Imam zaupanje v svoje sposobnosti in o ohranjanju svojega nivoja in napredku. Če so bile ponudbe, potem za njih ve Real Madrid, ampak moje stališče je vedno bilo, da ostanem. Vedel sem kaj bo in sem pripravljen za pritisk v tem klubu. Živim v razmišljanju o mojih treningih, skrbim sam zase in sem profesionalen. Ko opravljam svoje delo niti ne slišim ničesar drugega kar se dogaja.”

Diego Lopez je spregovoril tudi o dveh njegovih soigralcev: Higuainu in Coentraou. Dejal je naslednje o Argentincu: “Je enak kot vedno. Je odličen igralec. Je dosegel veliko golov v tem klubu in je bil pomemben. Stvari, ki se dogajajo med njim in Real Madridu so njune stvari.” O Portugalcu, ki ni treniral z dovoljenjem kluba, je dejal: “On je prav tako enak kot do sedaj in to so stvari, ki jih mora rešiti s klubom in se nato odločiti.”

Na vprašanje o Gerardu Martinu, novemu trenerju Barcelone, je vratar belega baleta najprej povedal nekaj besede podpore Titu Vilanovi: “Želim poslati sporočilo podpore Vilanovi in mu povedati, da smo vsi z njim. Barcelona se je odločila podpisati z novim trenerjem, ki je opravil odlično delo s Paragvajem in v svoji lastni državi.”

Na koncu je spregovoril tudi o možnostih, da bi prišel Gareth Bale v klub: “Vsi igralci, ki niso v Real Madridu niso potrebni. Če pride sem, bi bil velika okrepitev, ampak tisti, ki so tukaj delajo trdo.”